horeca-toelevering't Keesheukske te Roermond verzorgt sinds jaar en dag maatwerk horeca toelevering voor diverse hotels en restaurants.

Zo kunt u o.a.in Het Arresthuis met restaurant Damianz, restaurant de Gelegenheid, restaurant Nu Nautilus, restaurant 't Veerhuis Wessem., Mr Sammi te Roermond  en restaurant Waers na uw diner genieten van een wisselend en exclusief kaasplateau, verzorgd door 't Keesheukske.

Tevens leveren wij alle kaas voor Brasserie, Restaurant en Feesten aan Theaterhotel De Oranjerie, Van Der Valk te Roermond.

Ook bij Sauna Top Alivio in Horn kunt u ontspannen genieten van onze producten !

Met uiterste zorg volgens HACCP normen en de professionaliteit die u mag verwachten verzorgt 't Keesheukske toelevering aan horecabedrijven van kaasproducten, vleeswaren en andere delicatessen. Wij adviseren u naar behoefte en kopen voor u op tijd en op maat die exclusieve producten in welke wij niet rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren.

Maatwerk met het seizoen mee

In gelijke tred met uw menukaart, verzorgen wij op het juiste moment bijpassende en eveneens seizoensgebonden kazen en delicatessen, zonder dat interventie nodig is. Hiervoor stemmen we bij aanvang gezamenlijk de aktiviteiten op elkaar af. 't Keesheukske houdt hierbij een vinger aan de pols, zodat tijdig bijsturen mogelijk blijft. Zo verzorgden wij diverse grote buffetten op locatie o.a. voor Theaterhotel de Oranjerie / Fam. Polman en op St. Gerlach Valkenburg.

informatie-aanvragen_rechts

 

Wilt u meer weten over de toeleveringsmogelijkheden van 't Keesheuske?

Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van blijvend afwisselende culinaire belevenissen!

Buffet & Kaasplateaus

Bent u op zoek naar een partner voor verzorging / catering van uw buffet, kaasplank / vleesschalen in Roermond en Limburg en omgeving?

Geschenkpakketten

't Keesheukske leverancier voor geschenkpakketten, kaasplateaus, kadomanden, kerstpakketten, en relatiegeschenken in Limburg.

Horeca Toelevering

't Keesheukske te Roermond verzorgt sinds jaar en dag maatwerk horeca toelevering voor diverse hotels en restaurants.

 

 

’t Keesheukske Roermond

Officieel Leonidas verkooppunt 

De Winkel

Adres: Joep Nicolasstraat 1
  6041 JZ Roermond
Tel: 0475 - 331093
E-mail: info@keesheukske.nl
   
KVK: 12096863
BTW: 1582.79.657.B01