Nieuws

                                                                                                          Leonidas Logo143x143

Sinds oktober 2016 is 't Keesheukske ook officieel Leonidas bonbons verkooppunt in Roermond  en sinds December 2017 verkopen wij ook het originele Roermondje!

 

Lees meer...

't Keesheukske heeft op 16 maart 2015 de 2e plaats behaald in de landelijke wedstrijd "Beste Foodspecialiteitenwinkels van Nederland" 2015-2016 en tevens de titel "Beste Foodspecialiteitenwinkel van Limburg" 2015-2016.

Uiteraard zij wij als team hier supertrots op! Deze zware wedstrijd is voor onze branche de hoogst haalbare eer die je als foodspecialiteitenwinkel kan krijgen!

Lees meer...

 't Keesheukske heeft op 13 november 2012 de 2e plaats behaald in de landelijke wedstrijd "Beste Foodspecialiteitenwinkels van Nederland 2013-2014

Uiteraard zij wij als team hier supertrots op! Deze zware wedstrijd is voor onze branche de hoogst haalbare eer die je als winkel kan krijgen !

Lees meer...

Kaasfondue recept voor 4 personen :

Lees meer...

CuyperskaasjeOnder de naam "Cuyperskaasje" is 't Keesheukske met een mild boerenkaasje op de markt gekomen, vernoemd naar Pierre Cuypers, de Roermondse architect die o.a. vele Postkantoren in heel Nederland ontwierp.

Lees meer...

in-de-pers't Keesheukske Roermond is in de afgelopen jaren een aantal keer in dagbladen en tijdschriften vermeldenswaardig bevonden vanwege de kwaliteit van haar producten en dienstverlening. In dit artikel een verzameling van de publicaties in Limburgse en Landelijke pers van de afgelopen jaren.

 

Lees meer...

vakcentrum-kaasFoodspecialiteitenwinkels en kaasspeciaalzaken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, laten zich jaarlijks (streng) controleren op meer dan 120 punten. In de Kwaliteitscertificering spelen hygiëne en versheid een doorslaggevende rol.

Lees meer...

Alle producten van koemelk of waar koemelk, in welke vorm dan ook, in verwerkt zit, bevatten koemelkeiwitten omdat deze eiwitten niet uit de koemelk verdwijnen of verwijderd kunnen worden. De enigste alternatieven zonder koemelkeiwit zijn de 100% geiten- en schapenkazen zoals deze bij ons verkrijgbaar zijn.

Lees meer...

Leonidas Bonbons

 

Uw Leonidas-vestiging
in Roermond
Lees meer...

De Winkel

Adres: Joep Nicolasstraat 1
  6041 JZ Roermond
Tel: 0475 - 331093
E-mail: info@keesheukske.nl
   
KVK: 12096863
BTW ID: N001827676855