Wereldse delicatessen

& Food specialiteiten

Specialist in

Delicatessen & Foodspecialiteiten

In de loop der jaren is 't Keesheukske meer en meer een speciaalzaak geworden voor delicatessen en foodspecialiteiten (en heeft daarvoor inmiddels ook de erkenning gekregen)!

Wij zijn er trots op dat ons huidige assortiment inmiddels indrukwekkend genoemd mag worden.

Jam/Confiture
Truffels
Olie
Balsamico
Olijven
Kaasplateau

Jam / Confiture

Danny De Winter groeide op in een familie van tuinders. Als kind had hij al een eigen moestuintje. De liefde voor groenten en fruit kreeg vorm in zijn groenten-zaak die hij, samen met zijn vrouw Katrien, in Brugge. Daar begon Danny met zijn eigen productie van heerlijke confituren. Door het grote succes hiervan groeide het aanbod al snel uit tot meer dan 100 soorten.
Meer confiture

Truffels

Op bestelling leveren wij verse witte of zwarte truffel tegen dagprijs. Daarnaast kunt u bij ons voor witte truffelolie, truffel Carpaccio, Salsa Tartufata, Truffelhoning en andere houdbare truffelproducten terecht. Maar ook op onze kaas- en vleeswarenafdeling vindt u diverse verse truffelproducten.
Meer truffels

Olie

In onze foodspecialiteitenwinkel te Roermond verkopen wij ook olijfolie van de tap. U kunt kiezen uit verschillende soorten waaronder Olijfolie uit Kreta, Olijfolie extra vergine uit Italië en Olijfolie soorten met kruiden.
Meer olie

Balsamico

In onze foodspecialiteitenwinkel te Roermond verkopen wij ook balsamico's & balsamico crema's. U kunt kiezen uit een twintigtal varianten waaronder Framboos, Aardbei, Vijg & Dadel, Cranberry en Bloedsinaasappel..
Meer balsamico

Olijven

In onze vleeswaren toonbank vindt u altijd een assortiment aan verse olijven.
Meer olijven

Kaasplateau

Kaasplank, kaasplateau, kaas en worstplank, tapas plank, borrelplank, kaasbuffet ? Hoe u het ook wil noemen wij maken het voor u voor iedere gelegenheid en voor elk aantal personen!
Meer voorbeelden

Hans Koelemij

Hans is sinds 2002 de trotse eigenaar van 't Keesheukske. Ook op het gebied van sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen actief, zo steunt hij de voedselbank en het Toon Hermanshuis, is bestuurslid van de straatvereniging, steunt en begeleid collega's en sinds 2020 tevens voorzitter van Vakcentrum Foodspecialiteiten en de stichting Foodspecialiteiten Nederland en Hoofdbestuurslid Vakcentrum.

Het Vakcentrum is de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandige detaillisten in food, non food, fast moving consumer goods en franchisenemers

Vakcentrum.nl

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd