beste-foodspecialiteiten-winkel

In de loop der jaren is 't Keesheukske meer en meer een speciaalzaak geworden voor delicatessen en foodspecialiteiten (en heeft daarvoor inmiddels ook de erkenning gekregen)! Ons huidige assortiment mag daarbij indrukwekkend genoemd worden.

 

deli-pesto-a-la-rucolaBalsamico's, Olijfolie, Truffels, Sugo's etc.

Zo kunt u in onze winkel exclusieve balsamico's, balsamico cream's en olijfolies laten tappen waaronder (Zuid)vruchten- en noten-balsamico's, maar ook exclusieve kwaliteit verse truffels en andere foodspecialiteiten bestellen en/of kopen.

Het assortiment delicatessen is zeer uitgebreid, van amarenakersen tot pasta en van mosterd tot ansjovisfilet.

 

Deegwarenpasta-tartufo

Ons assortiment pasta's bestaat uit meerdere soorten echte Italiaanse pasta's

En ook voor in de pasta vind u bij ons diverse soorten kruiden en groenten mixen; zo lekker heeft u pasta nog nooit gegeten!

In de loop der jaren hebben wij een ruim assortiment delicatessen foodspecialiteiten voor u kunnen samenstellen van pasta's, olie en balsamico van de tap, truffelproducten en verse truffels op bestelling. gocce-aceto-4

Onze Italiaanse koekjes en pannetones zijn van hoge kwaliteit en ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment typisch Limburgse streekproducten warvan ons eigen Maison Mooren's Roermondse Boomstammetje® uiteraard de topper is.

Leonidas Bonbons

 

Uw Leonidas-vestiging
in Roermond
Lees meer...

De Winkel

Adres: Joep Nicolasstraat 1
  6041 JZ Roermond
Tel: 0475 - 331093
E-mail: info@keesheukske.nl
   
KVK: 12096863
BTW ID: N001827676855