roermondse-boomstammetjes

beste-foodspecialiteiten-winkel-verkiezing-lang

De huidige delicatessen speciaalzaak in het centrum van Roermond, Limburg werd door Hans Koelemij januari 2002 overgenomen, maar had toen al een hele geschiedenis die teruggaat tot 1982 Sinds die tijd is de winkeloppervlake meer dan verdubbeld en zijn Hans en zijn team veelvuldig prijswinnaars in de landelijke competitie `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland` en `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Limburg`

IMG 1699 
zelfbediening

Door de grote toename van het winkeloppervlak, ontstond er meer mogelijkheid om producten dichterbij de klant de presenteren en deze de mogelijkheid te bieden met betrekking tot de voorverpakte producten zichzelf te kunnen bedienen.

Versheid en kwaliteit vereisen echter dat een aantal producten niet via zelfbediening verkrijgbaar zijn. Vleeswaren en kazen worden immers terplekke gesneden, zodat u altijd over de best mogelijke kwaliteit kunt beschikken.

Delicatessen speciaalzaak EN  LEONIDAS

Dat het Keesheukske een Foodspecialiteitenwinkel is, blijkt ook uit het assortiment balsamico's, balsamico crema's en olijfolie welke wij eveneens terplekke voor u tappen.

Tevens is na een restyling van de winkel een complete Leonidas shop aan de winkel toegevoegd ; Kwaliteit Belgische Bonbons !

Onze winkel in het centrum van Roermond (Limburg) is beslist een bezoekje waard. U zult zich verbazen over de verscheidenheid aan paté's, pesto's, dressings, truffels en truffelproducten, gedroogde pasta,

confitures, Italian cookies, Limburgse streekproducten en andere specialiteiten.

En hebben we niet wat u zoekt? Dan zorgen wij dat het er binnen afzienbare tijd alsnog is.

 

 

Leonidas Bonbons

 

Uw Leonidas-vestiging
in Roermond
Lees meer...

De Winkel

Joep Nicolasstraat 1
6041 JZ Roermond
 
   
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
12:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 17:00