Leonidas Roermond gewoon open!

Leonidas Roermond

Fraai verpakt in het bekende gouden doosje

Leonidas Roermond

Leonidas bonbons staan voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, "Morello"-kersen uit de Périgord (Frankrijk), amandelen uit Italië, Walnoten uit Grenoble (Frankrijk), verse boter en verse room voor de vullingen van de bonbons.

Sinds okober 2016 is 't Keesheukske officieel verkooppunt in Roermond voor het bekende Belgische merk Leonidas! Wij bevinden ons in 't Keesheukske.op de hoek Joep Nicolasstraat - Kloosterwandplein. Uiteraard berekenen wij de voorgeschreven prijs die Leonidas voorschrijft!

Gouden doosje (geen alcohol bonbons)

250 gram € 9.75

375 gram € 14.65

500 gram € 19.50

750 gram € 29.25

1000 gram € 39.00.

  • Allergenen : Per bonbon soort verschillend : vraag ons er om.
  • Let op : bij te hoge temperaturen (>20gr) versturen wij geen chocolade
  • Gewicht kan afwijken en daardoor ook de prijs van het gevulde doosje..
BESTELLEN

Als geschenk of voor u zelf (bij de koffie)...

Heeft u Een verjaardag, een feestje, een etentje bij vrienden, een romantisch avondje uit of gewoon als blijk van dank?

Het zijn momenten waarop u uw genegenheid of dankbaarheid aan anderen kunt tonen met een doosje heerlijke bonbons van Leonidas...

Neem een momentje voor een stukje overheerlijke geschiedenis

"de beroemde Belgische chocolade"

In 1913 stichtte Leonidas Kestekides verschillende tearooms in België. De eerste filialen kwamen in Blankenberge, Brussel en Gent. De naam Leonidas is afkomstig van de oprichter van het bedrijf, Leonidas Kestekides. Toen Kestekides' neef Basile Kestekides het bedrijf van Leonidas overnam, noemde hij het uit eerbetoon Leonidas. Leonidas is tevens de naam van een Spartaanse koning, vandaar ook het logo en het lettertype waarin het woord Leonidas over het algemeen wordt afgebeeld op de verpakking van de chocolademakerij. Leonidas is verder een Belgische keten die hoofdzakelijk chocolade en pralines maakt op internationaal vlak. De keten verkoopt behalve eigengemaakte pralines, roomijs, confiserie, marsepein en decoratie.

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd