22 jaar Hans eigenaar

42 jaar

Keesheukske

Over ons

't Keesheukske

Kaas, Vleeswaren en specialiteiten met hart en ziel

De huidige delicatessen speciaalzaak in het centrum van Roermond, Limburg werd 22 jaar geleden door Hans Koelemij op 1 januari 2002 overgenomen, maar had toen al een hele geschiedenis die teruggaat tot 1-8-1982.
Sinds die tijd is de winkeloppervlake meer dan verdubbeld en zijn Hans en zijn team veelvuldig prijswinnaars in de landelijke competitie `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland` en `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Limburg`.

ZELFBEDIENING

Door de grote toename van het winkeloppervlak, ontstond er meer mogelijkheid om producten dichterbij de klant de presenteren en deze de mogelijkheid te bieden met betrekking tot de voorverpakte producten zichzelf te kunnen bedienen.
Versheid en kwaliteit vereisen echter dat een aantal producten niet via zelfbediening verkrijgbaar zijn. Vleeswaren en kazen worden immers ter plekke gesneden, zodat u altijd over de best mogelijke kwaliteit kunt beschikken.

DELICATESSEN SPECIAALZAAK EN LEONIDAS

Dat het Keesheukske een Foodspecialiteitenwinkel is, blijkt ook uit het assortiment balsamico's, balsamico crema's en olijfolie welke wij eveneens terplekke voor u tappen.

Tevens zijn wij chocoladewinkel en hebben wij het alleenrecht voor de verkoop van Leonidas bonbons en chocolade in Roermond. 

Van de echte Maison Mooren's Roermondse Boomstammetjes ® en de echte Roermondjes ®, hebben wij als enige de recepturen onder Licentie, en die worden speciaal voor en door ons vervaardigd.

Onze prachtige winkel in het centrum van Roermond is beslist een bezoekje waard. U zult zich oprecht verbazen aan de enorme diversiteit aan exclusieve delicatessen, Limburgse streekproducten, Nationale én internationale topspecialiteiten.

 

Met culinaire groet,

Hans Koelemij,

Trotse eigenaar van ‘t Keesheukske

Voorzitter Vakcentrum Foodspecialiteiten

Voorzitter Stichting Foodspecialiteiten Nederland

Hoofdbestuurslid Vakcentrum Levensmiddelen

 

t Keesheukske Roermond 10

Contact

Laat een bericht achter via mail. Wij reageren altijd binnen één werkdag.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd