Op tijd en op maat

Horeca Toelevering

Persoonlijke service op maat!

't Keesheukske te Roermond verzorgt sinds meer dan 20 jaar de horeca leveringen voor meer dan 25 hotels en restaurants in Roermond en omgeving. Iedere horecagelegenheid heeft zijn eigen productwensen en daar passen wij ons maatwerk op aan !

Zo kunt u genieten van onze producten (kazen, vleeswaren, noten, chocolade) bij o.a. : Kasteeltje Hattem; Restaurant de Gelegenheid ; Brasserie L'Eglise; Waers te Roermond ; Twentythree te Roermond; Restaurant LÚnion te Roermond; Maud eten en drinken in Echt/Berkelaar en ook bij Theaterhotel v.d. Valk De Oranjerie.

"Hans zorgt niet alleen voor snelle en flexibele levering van topkwaliteit producten voor Kasteeltje Hattem, maar denkt ook mee met ons en onze brigade!!"

Frank en Daan
Eigenaren Kasteeltje Hattem
Op zoek naar een betrouwbare

partner voor toelevering?

Met uiterste zorg volgens HACCP normen en de professionaliteit die u mag verwachten verzorgt 't Keesheukske toelevering aan horecabedrijven van kaasproducten, vleeswaren en andere delicatessen. Wij adviseren u naar behoefte en kopen voor u op tijd en op maat die exclusieve producten in welke wij niet rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren.
Contact opnemen
Speciale producten op tijd en op maat geleverd; dat is horeca toelevering van 't Keesheukske!

MAATWERK MET HET SEIZOEN MEE

In gelijke tred met uw menukaart, verzorgen wij bijpassende kazen en delicatessen. HHiervoor stemmen wij in nauw persooonlijk contact altijd gezamenlijk de activiteiten op elkaar af. 't Keesheukske denkt met u mee en houdt altijd een vinger aan de pols zodat tijdig bijsturen mogelijk blijft. Ook verzorgden wij zeer grote kaasbuffetten voor Theaterhotel de Oranjerie / Het Arresthuis en op een bedrijfsfeest op St. Gerlach Valkenburg.
Laat ons u terugbellen of e-mailen

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd