Lekkere & gezonde

Schapenkaas

100% natuurlijke

Schapenkazen

Schapenkaas is gezond, heeft een milde smaak en is uitermate geschikt voor mensen met een koemelk-allergie. Bovendien heeft schapenkaas een zeer hoge voedingswaarde en is tegelijkertijd licht verteerbaar. Schapenkaas bevat veel eiwit en opvallend veel belangrijke vitamines (o.a. A - B en C) en mineralen, onverzadigde vetzuren, vitamine B13, waarvan wordt verondersteld dat het een beschermende werking heeft voor bloedvaten en organen en een zeer gunstige uitwerking heeft op de maag- en darmflora. Daarnaast vertraagt het ouderdomsverschijnselen.

Buitenlandse schapenkazen

Spaanse Manchego, Franse Le P'tit Baechler met notenlikeur, Italiaanse pecorino's (met en zonder truffel) en natuurlijk ook de wereldberoemde Roquefort Papillon, Pecorino Sardo en Feta.
't Keesheukske durft zich gerust het adres voor uw schapenkaas in Limburg te noemen.

De Zeekraal

Jonge schapen duinkaas

Op ecologische schapenboerderij De Zeekraal op Terschelling maakt men biologische schapenkazen die ontzettend lekker zijn van 100% schapenmelk en zonder toevoeging van kleur- geur- of smaakstoffen. Hierdoor zijn de smaak en kwaliteit altijd optimaal.

VEGETARISCH GESTREMD
Deze schapenkaas is een eerlijk natuurproduct dat subtiel van smaak verandert in de loop van het seizoen. Naarmate de kaas rijpt wordt de zachte smaak voller en zoeter. Redenen genoeg voor ons als kaasspeciaalzaak om o.a. de volgende kazen in ons assortiment op te nemen:

  • Jonge schapen duinkaas De Zeekraal
  • Belegen schapenkaas Boer Rispens Friesland
  • Schapen duinkaas met fenegriek De Zeekraal

Schapenkaas Jong De Zeekraal ca. 500 gram €16.75

  • Biologische schapenmelk / Keukenzout / Zuursel / Vegetarisch stremsel
  • Allergeen : schapenmelkeiwit
BESTELLEN

Schapenkaas uitermate geschikt voor mensen met een koemelkallergie !

Schapenkaas is zachter en voller van smaak als b.v. geitenkazen. Zeer geschikt voor mensen met een koemelkallergie!
Allergie informatie

Aantal
Besteleenheid
Totaal
€22,60
Maak een keuze

Item toegevoegd